ROK CUP TAILANDIA 2020

Ekintza betea

BIRA KART, AZAROAK 2 -4 TXANDA

Atsedenaldi luze baten ostean, Koreako Kopako finalak finalean sartu ziren.Eguraldi baldintza egokietan, 52 gidarik hartu zuten parte Bila Tourrean haiekin lehiatu eta serieko txapelduna nor izango den zehazteko.Lehiaketa txanda honek nazioarteko trazatu osoa erabili zuen (1.224 metro).Thailandiako Gobernuak aldez aurretik neurri murriztaileak hartu dituen arren, denboraldi hasiera atzeratu izanaren ondorioz, joko sorta honek parte hartze eta laguntza handia jaso du!

Testua eta Irudiak Rok Cup Thailand CVD Sports

Hasieran, Junior Rok GPko taldea Nandhavud Bhirombhakdi (107) lasterketa liderrekin, zoritxarrez bai bera eta bai Terry James O'Conner (121) 14. itzulian erretiratzen dira, baina Bhirombhakdik, aurreko postu bikainei esker, Rok Kopa irabazi zuen. Thailandiako 2020ko titulua Junior Rok GPn
Final Mini Rok-ek hasiera ikusgarria izan zuen, Jitranuwath-ek (99) eta Vliegen-ek (35) lasterketa erdiko ihesaldi bati esker bien artean zegoen 2020an azken garaipena lortzeko. Azken itzulian Vliegen izan zen lidergoa hartu zuena eta bere lehen garaipena ROK azken lasterketa batean Jitranuwath txapeldunaren aurretik

MINI ROK ETA ROOKIE ROK

Guztira 25 dira Mini Rok klasean sartu ziren gidari, eta horietatik 14 Rookie Rok (7-10 urte) sartu ziren, eta horrek erakusten du gidari gazteek kirol hau oso interesa dutela!Chanoknan Veeratacha sailkapeneko Aki Jitranuwath eta Taiyo Vliegen lider dira alde estuarekin (0,074 segundo).Rookie Rok-en, Pojcharaphon Kempetch da jokalaririk azkarrena, zazpigarren postuan sailkatuz.

Heat irabazi ostean, Jitranuwath izan zen finalaurrekoen hasieran lasterketa buru zuena eta Veeratacharekin borrokan jarraitu zuen azken itzulira arte.Hala ere, Jitranuwath-ek aurrekanporak irabazi zituen eta 2020ko Koreako Munduko Kopa irabazi zuen.Bi hauen ostean, borroka zirraragarria izan zen Rayan Caretti, Vliegen, Sirikon Klaewkrua eta Nathakorn Suksri emakumezko gidarien artean.Geroago, Carretti mailaz jaitsi zen aurrealdeko kararenarengatik isun baten ondorioz.Kemphetch izan zen azkenekoz rookie titulua irabazi zuen jokalaririk onena, Jirayu Rachatamethakul sailkapenaren aurretik, ez baitzuen partida beroan amaitu.

Finalak finalaurrekoetan goi mailako jokalariekin hasi ziren eta hasiera ikusgarria egin zuten, eta denek erakutsi zuten irabazteko ahalmena.Jitranuwath eta Vliegen zelai erdiko banantzeak esan nahi du 2020an azken garaipena lortuko dutela. Azken itzulian, Vliegenek garaipenaren lidergoa hartu zuen eta Jitranuwath txapelduna eraman zuen Koreako azken lasterketan.Haien atzetik, hirugarren postua lortzeko borroka ere zirraragarria izan zen, Caretti Suksriren aurretik eta Klaekrua hirugarren postuan geratuz.Rachatamethakul hasiberriak denboraldi ikusgarria egin zuen, irabazi zuen, 6. postuan sailkatu zen orokorrean, eta txapelketa irabazi zuen Kempetch eta Panyakorn Amramrassameeren aurretik.

JUNIOR ROK ETA ROOKIES JUNIOR

Veeratacha minikotxe gidaria ere gaztetxoen klasean sartu zen, eta horrek ez zuen jendearen arreta erakarri!Minirok sailkatzeak bezala, abantaila berarekin lortu zuen pole position (0,074)!Lorpena nabarmena da.Haren atzetik Terry James O'Connor eta Touch Jornsai daude P2 eta P3.Ratcharat Ananthakan junior mailako liderrak txapelketa irabazteko erabakia berretsi zuen itzulirik azkarrena argitaratuz.

Finalaurrekoetarako, O'Connor lehen sailkatu zen Heat-ek txapelketa irabazi ostean.Berak eta Nandhavud Bhirombhakdi sailkapeneko liderrak elkarren ondoan jokatu zuten.Puntu gutxi batzuk besterik ez ditu behar txapelketa irabazteko.Lehiaketako lehen lerroaren ordenak ez zuen aldatu, eta horrek esan nahi zuen Bhirombhakdik Junior Txapelketako titulua irabazi zuela.Hirugarren postuan, Jornsai Sitarvee Limnantharak emakumezko gidariarekin lehiatzen ari da serieko txapeldunorde izateko.Rookie taldeko beste garaipen batean, Ananthakanek ere nahikoa puntu lortu zituen txapelketa irabazteko.Bhirombhakdiren hasiera onak Kittinut Lueangarunchairen aurretik jarri zuen finalean, finalerdiko azken postutik abiatu baitzen sailkapenean arazoak izan ostean.Partida gehienetan, bi hauek eta O'Connor hirugarren postuan daude.

Hala ere, lasterketa amaitu baino itzuli batzuk lehenago, O'Connor bigarren postura igo zen eta lidergoa lortzen saiatu zen.Zoritxarrez, Bhirombhakdirekin talka egin zuen, eta bi gidariek lasterketatik alde egin zuten.Horri esker, Lueangarunchai debuta egin zuen, baina partida amaitu eta gutxira, arrazoi teknikoengatik kanporatua izan zen.Azkenean, Norrarat Apivart (Norrarat Apivart) denboraldiko azken gazteen finaleko irabazlea zela iragarri zuten, Jon Race (txapelketan P2 txapelketa irabazi zuen) eta Veeratacharen aurretik.

ROK CUP TAILANDIA 2020 PANDEMIA DELA GUZTIAK ZIURGUZU GUZTIAK URTE ZIRAGARRIA ETA ERRONKA IZAN ZEN.ORAIN NEGUKO ATSEDENERA SARTUKO DA ETA DATORREN URTEAN BUELTATUKO DA ETA Zorionez, NAZIOARTEKO GIDARIEI BERRIZ ONGI ETORRI EGITEA!

Ananthakanek erakutsi zuen “rookie” estatusa gainditu duela beste garaipen bat eta bere titulua lortuz.Piyawat Chaiya bigarren postuan geratu zen, Frederick Wattanapong Bennett-en aurretik.

SENIOR ROK / MAISU/ NOVICIO

Supakit Jentranun orduko 55,263an hartu zuen pole position.Zirkuitu diseinu honetan, itzuliko denbora inoizko Koreako Koparik azkarrena da.Bigarren postuan Carl Wattana Bennett eta bertako karting-eko Jarute Jonvisat daude.Master Classean (32 urte baino gehiago), Kittipol Pramoj-ek 55.853 ikusgarria sortu zuen, hau da, bere klaseko azkarrena.Pramoj da Masters irabazteko nahikoa puntu lortu dituen gidari bakarra oraingo probaren aurretik.Nobe pole position Apaspong Premanondek hartu zuen.

Jentranunek Heat eta finalak irabazten jarraitu zuen, Jonvisat eta Bennett atzetik.Klase magistralean, Pramojek irabazi zuen, baina jokalari gehiagok senior batekoarekin bat datorren erritmoa erakutsi zuten.Jukka Koivistoinen bigarren postuan dago.

Premanondek ere partida goiztiarra irabazi zuen Supakit Abyim-en aurretik.

Finalean argiak itzali zirenean, Jentranunek ez zuen zalantzarik izan egun hartan norbaitek irabazi zezakeela.Garaipen nagusi batekin, 2020ko Hego Koreako Senior Txapelketa ere irabazi zuen.Haren atzetik, Jonvisat, Bennett eta Thitisorn Junsuwanen arteko borroka gogorra txapeldunorde bihurtu zen, hiru gidarien ordena berean amaitu zuten jokoa.Zalantzarik gabe, Pramojek berriro irabazi zuen klase magistrala Koivistoinen eta Partomporn Rachsinghoren aurretik.

-rekin elkarlanean sortutako artikuluaVroom Karting aldizkaria.

Argitalpenaren ordua: 2021-01-25